Sidor

söndag 13 april 2014

Den Stora Flytten


Om ni undrar vad vi gör den här helgen behöver ni inte undra så länge till. Vi packar. Emellanåt görs några tappra försök att rensa, lägga ut på Blocket, och slänga sådant vi inte längre använder. Och så äter vi hämtmat. Jag trodde kanske aldrig att jag skulle komma till det läget där jag inte gladdes vid tanken på att käka indiskt/thai/kinesiskt/pizza etc etc. Men. Den dagen kom alltså. I fredags räddade svärmor upp läget genom att skicka med en laddning av hennes fantastiska mat direkt från Göteborg, via Tobias som var där på snabbvisit. Snart ska vi ta tag i det där med matlagning igen. Snart.

I morgon kommer alltså flyttbilen, med tillhörande flyttgubbar, hit och skjutsar våra prylar till Nynäshamn. Vilken grej va? Vi ska flytta ut till "landet" som de säger här i storstan. Och så havet! Åh vad jag längtar efter långa promenader längs vattnet. Havet gör att jag känner mig som hemma - det bådar gott inför "vårt nya liv".

8 kommentarer:

  1. Spännande! Lycka till med flytten och hoppas att ni kommer att trivas! Att bo nära vatten är inte fel :)

    SvaraRadera
  2. Tack Helena! Jag hoppas också att vi kommer att trivas. Det känns så...

    SvaraRadera
  3. look at this now l1e17f4c58 replica bags online replica bags vuitton replica bags in pakistan websites m3g73c3h57 replica bags online shopping india replica bags paypal hermes replica p0x67r1u91 replica bags in bangkok

    SvaraRadera