Sidor

söndag 15 december 2013

3:e advent 2013




Jag tog på mig uppgiften att fixa julgåva till Julias förskolefröknar i år. Trots att jag inte ser mig själv som särskilt pysslig har jag lärt mig ett och annat pakettips av mina duktiga systrar. IKEA:s julkalenderpåsar från förra året blev en perfekt "vas" till hyacinten. Paket blir  betydligt roligare med detaljer - här räckte det med en glittrig guldstjärna för att addera lite julkänsla. I paketet bakom hyacinten gömmer sig ett Taste-kort  och en påse Lindtchoklad. Våra 10 kr/per fröken, dvs 40 kr/familj, räckte ganska långt i år! På Sebbes avdelning gav vi totalt 60 kr/familj, vilket resulterade i en fin låda med julkorv och lite annat smått och gott.

Ni som jobbar, eller har jobbat, som fröken/pedagog etc. Vad uppskattas? Finns det något man absolut inte vill ha?

12 kommentarer:

  1. "Man" vill inte ha alkohol. I alla fall inte jag. Jag älskade allt jag fick. Fina små böcker, trisslotter, choklad, blommor, delikatesser... Har aldrig blivit annat än otroligt tacksam över att bli uppmärksammad, vilket ju faktiskt inte är självklart.

    SvaraRadera
  2. Jag har heller aldrig blivit annat än glad. Har fått en mössa, bok, halsband, choklad och lotter bla genom åren.

    SvaraRadera
  3. Ja, antar att uppmärksamheten i sig uppskattas. Kanske hade de blivit lika glada för ett kort med några fina ord!? Fast ja. Om jag hade fått välja hade jag väl tagit choklad. I mängder! :)

    SvaraRadera